Hola famílies,

Les nenes i nens de primer fa dies que viuen moltes aventures, ja han superat tot un trimestre! I quin trimestre, hem començat a llegir i a conèixer la lletra lligada, ja comptem fins el número 20 endavant i endarrere, i amb molt d’esforç cada dia ens som una mica més experts.

Com ja sabeu som la classe de MART, i junts estem aprenent moltes coses, des de l’àrea de Medi ens fem moltes preguntes i mitjançant experiments intentem resoldre els nostres dubtes. En aquest segon trimestre ens ha sorgit una pregunta, perquè la lluna orbita al voltant de la terra?

Ho sabeu? Nosaltres mitjançant l’observació dels imants i la força amb que atrau als objectes podem vivenciar les forces magnètiques. A més, hem experimentat la gravetat fent caure diferents objectes i observant com influeix la resistència a l’aire. A continuació us deixem unes fotografies perquè us en feu una idea.

Per veure les fotos, cliqueu aquí.

També us deixem un recull de fotografies de com vam viure el Nadal a l’escola, on hem compartit moments molt especials, com els esmorzars típics de Nadal, les postals invisibles i la interpretació de les nadales.

Esperem que us agradi i que seguiu al nostre costat.

Seguim treballant!

Per veure les fotos, cliqueu aquí.