NOVETATS

   informat2  

LA NOSTRA ESCOLA

 

ENTRADES I SORTIDES SETEMBRE

 

   marato

 

ESMORZARS SALUDABLES 

 esmorzar

 

certamen

  

NOTÍCIES QUE FAN REFLEXIONAR

 

portmafalda

 

LLAR D’INFANTS

 

IMG 0257

 

 

 

 

Cicle Inicial

Benvolgudes famílies de Cicle Inicial,

Aquestes darreres setmanes hem estat investigant sobre el Joan Miró i la seva obra. Hem observat els seus quadres i escultures i ens hem familiaritzat amb la tècnica artística que utilitza per a després poder realitzar les nostres pròpies creacions. Ens ha semblat molt interessant conèixer l’art abstracte i el simbolisme que utilitza en les seves obres.

Tenim moltes ganes de gaudir de l’espectacle MiraMiró el proper dimecres!

1r miró 11r miró 31r miró 81r miró 92n miró 62n miró 72n miró 82n miró 9

Benvolgudes famílies,

El passat divendres 28 de maig, els alumnes de Cicle Inicial vam anar d’excursió a St. Quintí de Mediona, al parc de les Deus. Allà vam realitzar el circuit del Petit Aventurer, on vam aprendre a fer anar els mosquetons pel cable de vida, i realitzar els canvis per aquests. A més, vam treballar l’equilibri i la confiança en un mateix, al superar les pors. Som totes i tots molt valentes i valents!!!

També vam baixar per una tirolina de 100 metres, que passava per sobre del riu. Ens vam orientar amb plànols per buscar valises tot fent un joc d’orientació en petits grups, i finalment vam recuperar forces dinant a l’àrea de pic-nic, i jugant per l’entorn natural. Una experiència inoblidable!

Us deixem un recull de fotos i vídeos. Cliqueu aquí.