Novetats

Televisió escolar

 

Revista escolar abareque

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Educació Infantil

Vam anar a buscar els dos Tions a les vinyes. S’havien perdut però després de molt buscar, els vam trobar!!!! Un cop a l’escola els vam abrigar,els vam donar menjar perquè moltes coses ens puguin cagar!!

Esmorzar i xocolatines per tots ens van portar

Un altre dia cada classe va fer una carta als 3 Reis Mags d’Orient! Les vam llegir davant de tots/es els companys/es i junts les vam anar a tirar a la bústia del poble.

Quan vam tornar de vacances, vam tenir una gran sorpresa!!!! Els Reis ens havien portat 3 regals: un supermercat i dos jocs. Eren algunes de les joguines que havíem demanat!!! J

I també vam poder compartir amb els amics i amigues les joguines que ens han portat a casa aquest Nadal.

Fotos aquí.

 

Hola famílies!

Durant el primer trimestre hem anat fent espais d’aprenentatge on els nens i nenes poden canviar segons els seus interessos. Aquí teniu una mostra de dos dels espais que fem!

-    A l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials per fer mandales, construir recorreguts, fer muntatges amb bambouchi (pals de plàstic), fustes de diferents mides, troncs, caixes,etc. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una torre el més alta possible, mireu fins on han arribat!!!!

 -   A l’espai d’experimentació hi havia diferents propostes: en un plafó podien enganxar tubs de cartró per crear camins aconseguint que les pilotes baixessin fins a la capsa. Una altra consistia en classificar amb pinces diferents fruits secs i observar-los amb lupes. La última proposta era varies caixes amb llegums de diferents mides i material per colar, traspassar, separar, classificar, etc.

Més fotos aquí.

espais 1 1espais 1 7espais 1 8espais 1 16IMG 1099IMG 1475

 

Hola famílies!

El dimarts 11 de desembre, tot Educació Infantil, vam fer una sortida al LAB 0-6 a Manresa. És un espai pensat per a l’educació científica dels infants de 0 a 6 anys. Vam poder passar per diferents propostes:

-     Espai Llum: tot era a les fosques i es podia entrar amb una llanterna i experimentar amb diferents materials.

-     Espai Matèria: vam fer aigua de colors a partir de materials naturals. Des de l’escola vam portar fulles, magranes i cacau per observar si tenyien o no l’aigua.

-     Espai Sorra: son propostes de ciència a un pati interior.

-     Espai Lab: vam trobar diferents reptes de ciència i experimentació en una gran sala.

Després per dinar vam anar al Parc de l’Agulla.

Vam arribar cansats però ens ho vam passar genial!!! detectiu

 

 

 

Hola mares i pares,

Aquesta setmana P4 i P5 hem fet un taller sobre alimentació saludable! Ens han explicat un conte, hem classificat aliments a la piràmide, hem tastat aigua amb sal i aigua amb sucre i per acabar ens hem menjat un tros de poma!!

Al marxar, ens han regalat una carmanyola per posar la fruita!!!

Hola famílies!

Com ja sabeu, aquest inici de curs hem començat a treballar les mascotes, ja que en volem tenir una a cada classe. Algunes famílies han vingut a ensenyar-nos les seves mascotes, aquí en teniu una mostra.

N’hi ha per triar i remenar! Gallines, conills, periquitos, conillets d’índies, gossos, gats i hàmsters.

Moltes gràcies!