1r

Hola famílies,

Les nenes i nens de primer fa dies que viuen moltes aventures, ja han superat tot un trimestre! I quin trimestre, hem començat a llegir i a conèixer la lletra lligada, ja comptem fins el número 20 endavant i endarrere, i amb molt d’esforç cada dia ens som una mica més experts.

Com ja sabeu som la classe de MART, i junts estem aprenent moltes coses, des de l’àrea de Medi ens fem moltes preguntes i mitjançant experiments intentem resoldre els nostres dubtes. En aquest segon trimestre ens ha sorgit una pregunta, perquè la lluna orbita al voltant de la terra?

Ho sabeu? Nosaltres mitjançant l’observació dels imants i la força amb que atrau als objectes podem vivenciar les forces magnètiques. A més, hem experimentat la gravetat fent caure diferents objectes i observant com influeix la resistència a l’aire. A continuació us deixem unes fotografies perquè us en feu una idea.

Per veure les fotos, cliqueu aquí.

També us deixem un recull de fotografies de com vam viure el Nadal a l’escola, on hem compartit moments molt especials, com els esmorzars típics de Nadal, les postals invisibles i la interpretació de les nadales.

Esperem que us agradi i que seguiu al nostre costat.

Seguim treballant!

Per veure les fotos, cliqueu aquí.

Benvolguds/es,

Us donem la benvinguda a aquest inici de curs tan atípic tot explicant-vos una breu història.

Hi havia una vegada o potser dos....

Una colla de nens molt i molt valents que van tornar a l’escola després de passar una llarga temporada a casa. S’intentaven protegir d’un terrible virus al que tothom coneix com a CORONAVIRUS, però ja us hem dit que aquests nois/es són molt valents i és que res els podia parar!

Així que fent uns petits canvis, amb molta responsabilitat i unes mascaretes ben divertides han començat 1r, si sí, ja van a primer!

I ara ja fa un mes que han començat les classes!

Per poder treballar amb seguretat i afany a les àrees de Català, Castellà i Matemàtiques hem fet dos grups , la resta d’àrees les fem tot el grup junt.

També ens agrada treballar fent racons, amb els jocs d’Innovamat, gaudim fent plàstica i Educació Física. Voleu veure com treballem?

Aprenem moltes coses! Atents! Que aquest any com a projecte d’escola estudiarem l’univers, i hem decidit que serem la classe de... MART! I per poder saber-ne més necessitarem que des de casa ens feu un cop de mà. Ens ajudareu a investigar?

Esperem que us agradin i ens seguiu acompanyant. A continuació teniu un recull de fotografies.

La nostra història continua, fins ben aviat!

Per veure les fotos cliqueu aquí.